AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Impact > Analize >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 1072 din 07 decembrie 2013        Toate Articolele Autorului

CINE TREBUIE SĂ FIE ÎNŢELEPT?
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

CINE TREBUIE SĂ FIE ÎNŢELEPT?  

 

Cine crezi prietene că îşi va mai aminti de tine după ce vei fi plecat la cele veşnice? După cum bine ai observat de a lungul vieţii că în momentele critice nimeni nu te ajuta. De câte ori nu ai avut nevoie de ceva şi când solicitai ajutorul, toţi se retrăgeau. Viaţa este dură, trebuie să o acceptăm aşa cum este. Cine nu acceptă asta, va fi un învins. Suntem atât de egoişti încât nu înţelegem că mai mult pierdem decât câştigam. Ne pierdem timpul şi banii în dispute minore. Sfatul meu este să fim înţelegători şi să acceptăm realitatea. E un sfat! Fiecare va urma calea care o doreşte. Perceptele biblice pot avea o influenţă asupra noastră, cât de bine ar fi să le urmăm. Un credincios adevărat poate fi un cetăţean bun. Să fim noi aceşti cetăţeni. Nu sunt un habotnic religios, dar, Împăratul Solomon trebuie citit în permanenţă. Biblia este cartea înţelepciunii pentru noi toţi. Căci; ÎNŢELEPCIUNEA preţuieşte mai mult decât aurul sau mărgăritarele, şi nici un alt lucru nu se poate asemui cu ÎNŢELEPCIUNEA.  

Biblia – Pildele lui Solomon 8-11. Urmaţi calea cea bună. Depinde de noi înşine ce alegem!  

Referinţă Bibliografică:
CINE TREBUIE SĂ FIE ÎNŢELEPT? / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1072, Anul III, 07 decembrie 2013, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!