CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Vizual >  


Autor: Sergiu Găbureac         Publicat în: Ediţia nr. 47 din 16 februarie 2011        Toate Articolele Autorului

CENTRUL EUROPEAN DE LIMBI MODERNE RECRUTEAZA STAGIARI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Principalul rol al ECML, care este o institutie a Consiliului Europei, este de a servi, in general, la implementarea politicilor lingvistice si la promovarea abordarilor inovatoare in invatarea si predarea limbilor moderne.  
  
Este asigurata o subventie lunara de 686 euro si o contributie pentru cheltuilelile de transport. Stagiarii trebuie sa fie absolventi de studii superioare, preferabil studii postuniversitare.  
  
Ei trebuie sa aiba cunostinte plurilingvistice (engleza, germana, franceza) si sa posede cunostinte adecvate de caligrafie si de utilizare a calculatorului, intrucat vor avea frecvent ca sarcina traducerea de documente oficiale. 
  
Date limita pentru inscriere este: 31 martie 2011. Mai multe informatii gasiti la: 
  
http://www.eurodesk.ro/program.php?progid=EU0010000192 
  
Sergiu Găbureac 
  
BIBLIOTECA METROPOLITANA BUCURESTI 
  
Serviciul DEZVOLTARE SERVICII PUBLICE. 
  
EVALUARE PROSPECTIVA. MARKETING. 
  
Sectorul 1: Str. Tache Ionescu, 4 
  
010354 BUCURESTI - 22 
  
Tel. / fax 04 021 316.83.00;  
  
04 021 539.65.00; 0744 175431 
  
www.bibliotecametropolitana.ro 
  
Informatia, o problemã?! 
  
O rezolvãm împreunã. 
  
-------------------------------- 
  
*Stagii si Burse la Centrul European de Limbi Moderne (ECML)  
  
Termen limita: 2011-03-31  
  
Centrul European de Limbi Moderne (ECML) recruteaza stagiari de doua ori pe an pentru o perioada de la 3 la 6 luni. 
  
Principalul rol al ECML, care este o institutie a Consiliului Europei, este de a servi, in general, la implementarea politicilor lingvistice si la promovarea abordarilor inovatoare in invatarea si predarea limbilor moderne.  
  
Stagiarii vor lucra pe doua niveluri: 
  
1) Ei vor avea sarcini precise intr-un anumit domeniu. Pentru aceasta sunt propuse trei specializari care corespund la patru tipuri de stagii diferite: 
  
• Specializarea web site - website: stagiarul asista web master-ul in activitatea sa cotidiana si participa la vitalizarea site-ului ECML, fiind responsabil pentru acuratetea si actualizarea informatiilor. Acest stagiu implica o activitate creativa care permite stagiarului sa contribuie la elaborarea permanenta a site-ului. Stagiarul va lucra, de asemenea, in colaborare cu Centrul de resurse si cu responsabilii de program pe termen mediu. Stagiarii trebuie sa aiba o specializare lingvistica si experienta in domeniul informaticii (ICT). 
  
• Specializarea organizare si planificare - program: stagiarul care asista directorul de programe are sarcini legate strans de gestionarea programului pe termen mediu (PTM): pregatirea dosarelor cu materiale si/sau informatii practice pentru participantii la ateliere si alte activitati organizate de ECML; stabilirea configuratiei unui document in cadrul diferitelor proiecte ale PTM; expedierea documentelor. 
  
• Specializarea documentare - DRC (Documentation Research Center): stagiarul care asista responsabilul centrului de resurse/documentare trebuie sa fie specializat in domeniul bibliotecar/documentar/stiintele informarii si, eventual, ICT. Stagiarul se integreaza in echipa Centrului de resurse si documentare si participa la infiintarea unor noi servicii, implementarea noilor instrumente/materiale documentare, precum si in alte activitati documentare cotidiene.  
  
• Specializarea pe administrare generala si financiara - Administrare: stagiarul va contribui la dezvoltarea bazei de date legate de baza de date de e-mailuri deja existenta, dar si la implementarea Windream ((Document Management Software), in special la dezvoltarea unui grid de formare. Stagiarul va fi implicat in procedura de documentare financiara, va copia si scana, clasifica in functie de articolul bugetar, va clasa mailuri, va pregati corespondenta catre Strasbourg, va corecta baza de date ECML existenta - va corecta informatiile, va adauga informatii noi si detalii bancare, va pregati seminarii. 
  
In toate cele patru cazuri, stagiarul trebuie sa aiba spirit de echipa, flexibilitate si sa manifeste interes pentru activitatile ECML.  
  
2) Stagiarii vor avea, de asemenea, si sarcini de ordin general in cadrul evenimentelor programului (ateliere si reuniuni) si reuniunilor statutare.  
  
Este asigurata o subventie lunara de 686 EUR si o contributie pentru cheltuilelile de transport. 
  
Stagiarii trebuie sa fie absolventi de studii superioare, preferabil studii postuniversitare. 
  
Ei trebuie sa aiba cunostinte plurilingvistice (engleza, germana, franceza) si sa posede cunostinte adecvate de caligrafie si de utilizare a calculatorului, intrucat vor avea frecvent ca sarcina traducerea de documente oficiale. 
  
Date limita: Formularele de inscriere la stagii trebuie sa ajunga la ECML pana la:  
  
• 30 septembrie (pentru ianuarie-iunie)  
  
• 31 martie (pentru perioada iulie-decembrie si pentru perioada septembrie-februarie pentru stagiile administrative)  
  
Urmatorul termen limita este 31 martie 2011. 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
CENTRUL EUROPEAN DE LIMBI MODERNE RECRUTEAZA STAGIARI / Sergiu Găbureac : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 47, Anul I, 16 februarie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Sergiu Găbureac : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sergiu Găbureac
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!