AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Scriitori >  


Autor: Eugen Dorcescu         Publicat în: Ediţia nr. 358 din 24 decembrie 2011        Toate Articolele Autorului

Cea mai frumoasă scrisoare pe care am primit-o vreodată

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

 

 

Eugen Dorcescu

Cea mai frumoasă scrisoare pe care am primit-o vreodată
(La más hermosa carta que he recibido jamás)

Mi muy querido Eugen:

Leo tu correo y no solo lo entiendo sino que comparto ese sentimiento de liberación contigo. No obstante, me entristece y desearía que estuvieras aquí con nosotros, sentado contemplando el mar. Ya comienza a hacer calor y mi cuerpo, como los lagartos, despierta! Cómo me gustaría hablar contigo detrás de una buena taza de te, mientras la suave brisa marina nos reconforta y la luz nos hace entornar los ojos!
Ojalá pudiera, solo por un instante, compartir estas emociones contigo...
Tu amigo,
Coriolano

24 februarie 2011
 

 

 

Referinţă Bibliografică:
Cea mai frumoasă scrisoare pe care am primit-o vreodată / Eugen Dorcescu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 358, Anul I, 24 decembrie 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Eugen Dorcescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Eugen Dorcescu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!