AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Poeme > Pitoresc >  CARTEA CU PRIETENI XVIII- VALENTINA BECART

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Astazi 7 octombrie 2011 am participat la o lansare de carte mult aşteptată. Este vorba de volumul de versuri ,, 55 de poeti contemporani,, şi cel de proza scurtă ,, DECLIN,,. Primul volum a apărut în ianuarie 2010 iar cel de al doilea în noiembrie 2010 la editura Arhip Sibiu. Cei care au publicat în antologie sunt scriitori şi poeti prezenţi cu creaţiile lor pe siteuri-le de pe internet. Coordonatorul de proiect este Valentina Becart din Paşcani. Prezentarea acestor două volume s-a făcut astăzi la Biblioteca Metropolitană ,,Mihail Sadoveanu,, din Bucuresti în faţa unui public numeros şi entuziast. Au participat autori din toate colţurile ţării, invitaţi, ziarişti, actori şi oameni de radio. Valentina Becart a citit cronicile favorabile făcute acestor cărţi, de circa 500 de pagini fiecare, de către Cezarina Adamescu, membră a Uniunii Scriitorilor, de către Cella Negoiescu, poetă şi pictoriţă din Iaşi, precum şi de către Florin Contrea, critic literar. Au fost prezenţi autori din care remarc pe Miron Manega, Mariana Rogoz Stratulat, Elena Paduraru, Delia Staniloiu, George Tei, Elisabeta Iosif, Carmen Duvalma, Ioana Stuparu, Ioana Voicilă Dobre. Aceştia au avut plăcerea şi bucuria de a recita din carte, poemele lor precum şi aceea de a asculta superbele recitări ale actriţei DOINA GHITESCU, invitată de onoare.  
Referinţă Bibliografică:
CARTEA CU PRIETENI XVIII- VALENTINA BECART / Ioana Voicilă Dobre : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 280, Anul I, 07 octombrie 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Ioana Voicilă Dobre : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ioana Voicilă Dobre
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!