AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Poezie > Familie >  CARTEA CU PRIETENI XIX - RADIO INTERNATIONAL 10

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dragi prieteni,  
 
Vă semnalez apariţia unui nou post de radio pe internet şi anume radio INTERNAŢIONAL, un radio înfiinţat de prietenul nostru Alexandru Oprea din Sibiu. Este un radio pentru sufletele noastre şi pentru ca acestea să găsească aici mulţumire, bucurie, veselie şi informaţie pertinentă, iniţiatorul său vine cu o echipă de profesionişti de excepţie, cu o muzică de înaltă ţinută, cu programe bine închegate, cu emisiuni interactive pe teme elevate şi de actualitate.Vă invit aşadar să audiaţi radio INTERNATIONAL şi să vă regăsiţi alături de relizatori şi moderatori acea armonie atât de necesară vieţii noastre de zi cu zi, acea bucurie a descoperirii şi redescoperirii oamenilor de lângă noi şi mai ales valorile universale atât de necesare în zilele noastre.  
 
http://internationalradio.radiohost.co:9346/listen.pls  
 
id mess: internationalradio10  
 
duminica, 23 octombrie 2011  
 
10.00 – 12.00 Matinal – Alex Oprea  
 
18.00 – 20.00 Folclor – Daniel Malarcsek  
 
20.00 – 22.00 Buna Seara Romania – Alex Oprea  
 
22.00 – 24.00 Promovarea muzicii romanesti – Valy Serban  
 
 
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
CARTEA CU PRIETENI XIX - RADIO INTERNATIONAL 10 / Ioana Voicilă Dobre : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 286, Anul I, 13 octombrie 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Ioana Voicilă Dobre : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ioana Voicilă Dobre
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!