CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aparitii >  


Autor: Carolina Stroe         Publicat în: Ediţia nr. 818 din 28 martie 2013        Toate Articolele Autorului

Carolina STROE - ION DODU BĂLAN PUBLICĂ O CARTE DESPRE OCTAVIAN GOGA
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
EDITURA DACOROMÂNĂ TDC a tipărit ediţia completă şi definitivă a lucrării monumentale intitulate „OCTAVIAN GOGA“ scrisă de marele om de cultură, profesor universitar doctor ION DODU BĂLAN, fost şef de catedră de limba şi literatura română, critic literar binecunoscut şi autor al multor volume de acest gen.  
 
Consider apariţia acestei lucrări un eveniment deosebit de actual şi necesar deoarece România de azi are nevoie de oameni care să lupte cântând şi să cânte luptând pentru naţiunea română precum OCTAVIAN GOGA. Concetăţenii noştri ar trebui să aibă modele pentru vremurile de azi. În localităţile în care numele şi modelul OCTAVIAN GOGA au corespondenţă, cu acordul şi sprijinul autorităţilor şi instituţiilor locale, ar putea fi distribuită şi promovată această carte despre un om care a făcut atâtea pentru România noastră.  
 
Tirajul este limitat, în condiţii de criză economică. Lucrarea poate fi achiziţionată de instituţiile locale, scoli, licee, universitaţi, cu numai 30 RON per exemplar faţă de preţul de 45 daca se achizitionează un număr mai mare de carţi pentru premii, zilele localităţii, ale şcolilor etc. Ulterior se poate vinde cu un preţ mai mare în beneficiul primariilor sau instituţiilor locale, difuzorilor autorizaţi şi locuitorilor care vor să o difuzeze.  
 
Cartea se difuzează de către editură şi prin poştă, la comanda expresă sau telefonică şi cu facturile şi chitanţele legale ataşate. Transportul şi taxele de poştă se achită de către cumpărător. EDITURA DACOROMÂNĂ TDC este editorul unic şi exclusivul distribuitor.  
 
TEMPUS DACOROMÂNIA COMTERRA – o editură dacoromânească pentru timpul dumneavoastră! Mai multe detalii:  
S. C. TEMPUS DACOROMÂNIA COMTERRA S. R. L.  
BUCUREŞTI, Drumul Taberei nr. 26/119;  
Tel./fax: 021-413 84 34; 0721 03 40 81, 0722 97 25 22,  
Oficiul poştal 66, ghişeul nr.1,  
C.P. 58-14, Cod poştal 061355;  
ORCMB J40/ 16343/1993; Cod fiscal 4194619;  
 
ştiinţe sociale, carte de idei, juridică, eseuri, conducere – management - politică, tempologie - istorie - filozofie, dacoromânistică –europenistică- sociologie, comterristică - probleme globale, militară, medicină, tehnică, economică, teze doctorat, cursuri universitare, manuale şcolare, enciclopedii, dicţionare, monografii, istorii, compendii, literatură, mitologie, artă, memorii, calendare, poezii debut, teatru, folclor, science fiction, sport-turism, muzică, ghid limbi străine, reviste;  
 
Carolina STROE  
Bucureşti  
Martie 2013  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Carolina STROE - ION DODU BĂLAN PUBLICĂ O CARTE DESPRE OCTAVIAN GOGA / Carolina Stroe : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 818, Anul III, 28 martie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Carolina Stroe : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Carolina Stroe
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!