AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Sorin Petrache         Publicat în: Ediţia nr. 1075 din 10 decembrie 2013        Toate Articolele Autorului

CADOURI PENTRU PĂRINŢII CUMINŢI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
SALONTA - Un proiect educaţional inedit intitulat „A dărui e mai bine decât a primi – Cadouri pentru părinţii cuminţi” animă în aceste zile colectivul de elevi al clasei a II-a B din cadrul Colegiului Naţional „Teodor Neş” din Salonta.
„Primul pas a fost făcut vineri, cu prilejul sărbătorii Sfântului Nicolae ocrotitorul copiilor cuminţi, ne-a declarat doamna învăţătoare Marioara Herpuţ. Copiii au susţinut un spectacol-pilot de colinde care a fost înregistrat pe suport digital, multiplicat în 30 de exemplare şi pregătit pentru a fi dăruit în Seara de Ajun, alături de alte surprize minunate care vor completa un frumos cadou pentru părinţii şi bunicii cuminţi. Copiii învaţă prin acest proiect şcolar că dărnicia în care s-a investit suflet, muncă şi creaţie este cel mai frumos exemplu de dragoste şi recunoştinţă faţă de persoana iubită”.
Cu gândul la Sărbătorile Crăciunului, asemeni spiriduşilor Moşului din Laponia, elevii clasei a II-a B se întrec acum în imaginaţie şi hărnicie, pregătind de zor cadouri complexe şi îmbelşugate. „Surprizele pregătite părinţilor cuminţi sunt atât de bine meşteşugite de mine încât, cu siguranţă, Moş Crăciun se va înroşi de invidie până în vârful nasului”, a ţinut să precizeze o şcolăriţă inimoasă, cu mânecile suflecate şi cu ochelarii stropiţi de sclipici fermecat.
Sorin Petrache
 
Referinţă Bibliografică:
CADOURI PENTRU PĂRINŢII CUMINŢI / Sorin Petrache : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1075, Anul III, 10 decembrie 2013, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Sorin Petrache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sorin Petrache
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!