AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Portret >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 661 din 22 octombrie 2012        Toate Articolele Autorului

BIBLIOTECARUL Ioan ŞTEFAN
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

BIBLIOTECARUL Ioan ŞTEFAN  

Despre bibliotecarul Ioan ŞTEFAN auzisem de la primarul comunei Buneşti Suceava, care mi-a trimis o schiţă de monografie a comunei Buneşti. Nu ştiam că este consătean cu mine. Dar iată că în anul 2011 aveam să ne cunoaştem real după întâlnirile virtuale şi telefonice. Ceva mă atrăgea spre acest tânăr de seama fiului meu. În 15 septembrie 2011 aveam să-l cunosc personal pe bibliotecarul comunei Buneşti Suceava Ioan Ştefan, deci născut în anul 1968. Ionel cum îl alintă colegii şi cei apropiaţi lui, este preocupat în permanenţă de pregătirea sa fiind absolvent al mai multor cursuri în domeniul biblioteconomiei, dar şi abolvent al unei facultăţi juridice. Pe lângă toate aceste preocupări este si un bun trompetist al fanfarei din Buneştii Sucevei, pe care nu pregetă să o conducă pe la mai multe festivaluri şi posturi de televiziune. M-a surprins această luptă continuă cu problemele pe care le are şi dacă nu le are şi le crează singur. Când după o zi de muncă se întoarce la familie, ajută sătenii din Petia să-şi construiască case noi. Spiritul muzicii şi muncii intense l-a moştenit din familie. Mă bucur sincer să fi cunoscut un asemenea om deosebit  

Referinţă Bibliografică:
BIBLIOTECARUL Ioan ŞTEFAN / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 661, Anul II, 22 octombrie 2012, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!