CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Redactia > Autori >  Bianca Aura Buta
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Sunt născută în frumosul oraş de la poalele Tâmpei în ziua a doua de început de mai a anului 1972, oraş unde nume de rezonanţă ale cântului şi versului românesc şi`au urmat glorioasa poposire.  
Fiindcă artele frumoase au devenit prieteni ai sufletului meu; în anii tinereţii am participat la diverse activităţi literare şi artistice însa doar începând cu anul 2013 am fost antologată cu prima mea apariţie literara în volumul antologic de poezie : " De drag de jale şi de dor "-Editura Naţiunea 2013 Urmand: Vol antologic de poezie : " Vise târzii " - Editura Naţiunea Bucureşti 2014  
Vol.antologic de poezie : "Terapie prin poezie " – editura Naţiunea Bucuresti 2014  
Vol.antologic de proză şi poezie " Voci feminine " – editura Inspirescu Satu Mare 2015  
Deoarece este puţin incomod a vorbi despre propria persoană voi spune despre mine că sunt doar un om, un simplu om care încearcă să ataşeze hârtiei incandescenţa simţămintelor experimentate şi trăite în profunzimea sufletului său, suflet ce uneori este amputat de tristeţi, alteori înălţat spre lumină de lacrimi ale fericirii; un om care iubeşte, speră, suferă ... uneori în tăcere, alteori creionând sentimente rănite pe coli albe de hârtie, sentimente ce topesc iubiri, alungă senzaţii, cheamă doruri, alină oftaturi, spaime şi temeri. Sunt un om care uneori greşeşte, uneori răneşte la rândul lui; un om departe de a fi perfect dar care încearcă să privească spre fereastra deschisă a sufletului şi vrea a cuprinde în îmbrăţişarea condeiului tot dorul, toată bucuria, toată frumuseţea celor ce ‘l înconjură cu bunătatea, blândeţea şi lumina lor.  
 
Viaţa însăşi este o simfonie de trăiri, de emoţii ce se află în congruenţă cu sentimentele şi gândurile noastre. Ea ar trebui trăită şi simţită la maxima intensitate şi în întreaga ei splendoare.  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Bianca Aura Buta / Bianca Aura Buta : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1498, Anul V, 06 februarie 2015, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Bianca Aura Buta : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Bianca Aura Buta
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!