CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Aurel V. Zgheran         Publicat în: Ediţia nr. 1283 din 06 iulie 2014        Toate Articolele Autorului

Stagiune Estivală la teatrul de revistă
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Stagiunea Estivală a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” va fi anul acesta (2014), începând cu 6 iulie, până pe 3 august, prilej de împletiri armonioase ale zilei de odihnă cu ziua de sărbătoare, pentru cei care vor căuta interiorizarea spectacolului întru curăţirea sufletului şi mistuirea în voioşie, vigoare şi fericire!
După cum cosmosul nu e vinovat dacă privitul la soare ar răni ochii, ci-s vinovate slăbiciunile ochilor, tot aşa ne-am fi proprii vinovaţi pentru răul nostru, privind în jur şi în noi numai urâtul omniprezent şi disperarea care-i umbra noastră, dacă spiritul ne-ar fi mărginit doar la atât!
De aceea vine să ne întărească şi să ne mărească puterea, fenomenalul Teatru de Revistă „Constantin Tănase”, proclamat de istoria teatrului românesc o constelaţie de actori împreună călători prin viaţa de la cumpăna unui veac şi unui mileniu, cu viaţa sufletească a unui neam: Stela Popescu, Alexandru Arşinel şi Vasile Muraru, alături de ceilalţi artişti, de baletul şi orchestra Teatrului invită la Premiera Estivală „Hohote în Herăstrău” care a debutat pe 29 iunie la Teatrul de Vară din monumentalul şi memorialul parc bucureştean, Herăstrău!
Reprezentaţiile sunt programate în zilele de duminică, pe 6,13, 27 iulie şi 3 august, ora 20 şi vor avea loc la Teatrul de Vară „Herăstrău”, la care se va avea acces prin zona „Arcul de Trimf”.
„Hohote în Herăstrău” este un spectacol muzical - umoristic pe texte de Mihai Maximilian,Sorin Petrescu, Sorin Tofan şi Vasile Muraru, de excepţie, cu o distribuţie de zile mari: actorii Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, Vasile Muraru, Adriana Trandafir, Valentina Fătu, Ana Maria Donosă, Liliana Mocanu, Miruna Birău, Raluca Guslicov, Monalisa Basarab, Diana Radu, Cristian Simion, Nae Alexandru şi Paul Talaşman, interpreţii Adrian Enache, Alin Gheorghişan, Daniela Tănase, Bianca Sârbu şi Radu Ghencea.
Orchestra Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” (dirijor Dan Dimitriu) şi excelentele reprize de dans şi de balet susţinute de Ansamblul de Balet al Teatrului de Revistă Constantin Tănase(coregrafia: Cornel Popovici) vor completa un spectacol total. Scenografia aparţine arh. Theodora Dinulescu şi Anei Iulia Popov, iar aranjamentele muzicale sunt semnate de compozitorul Dan Dimitriu. Regia este semnată de Cezar Ghioca. Preţul biletului este 20 lei (pentru pensionari, studenţi, elevi, 15 lei).
Spectacolele Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” sunt ca plantele cu arome ce răspândesc cu atât mai mult parfum, cu cât sunt mai bine purtate şi zdrobite în palmă: cu cât le vizionăm mai mult, cu atât le găsim mai proaspete, cu o frumuseţe mai fascinantă.
Aproape toate veseliile omului sunt pătimitoare la sfârşit, de parcă e un făcut ca după un surâs să curgă o lacrimă. Însă, lacrimile curse la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” sunt din fântâniţa râsului biruitor şi a meditaţiei sub vraja frumuseţii cântecului. Nu sunt lacrimi de supărare, sunt lacrimi de bucurie, începând drumul înseninării, pe care chiar şi amintirea spectacolelor, pentru mult timp după vizionare îl va menţine în memoria afectivă a spectatorilor!

Program:
Casele de bilete Teatrul de Revistă Constantin Tănase, Bucureşti
Luni – vineri, orele 9.00 – 19.00
Sala Savoy - Calea Victoriei nr. 33
Duminică, orele 11.00 – 20.00
Date de contact:
Oana GEORGESCU Secretar Literar & PR Teatrul de Revistă „Constantin Tănase"; Calea Victoriei nr. 33, Sector 1, Bucureşti
Email: oana_georgescu2003@yahoo.com / oanageorgescuro@gmail.com
Mobil: 0722.434.986 / 0744.654.838 / 0766. 650.502
www.teatrultanase.ro ; http://www.facebook.com/teatrul.constantintanase

Articol scris de Aurel V. ZGHERAN (aurel.vzgheran@yahoo.com)  
Referinţă Bibliografică:
Stagiune Estivală la teatrul de revistă Constantin Tănase / Aurel V. Zgheran : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1283, Anul IV, 06 iulie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Aurel V. Zgheran : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel V. Zgheran
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!