AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Redactia > Autori >  


Autor: Aurel Conțu         Publicat în: Ediţia nr. 2127 din 27 octombrie 2016        Toate Articolele Autorului

Aurel Conțu
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Sunt un scriitor și un poet nonconformist. Scriu de când mă știu, refuz să mă conformez oricărei reguli, constrângeri, considerând că omul, în general, se naște liber ( și că depinde numai de el să rămână liber! ). Caut permanent noi forme de exprimare, mă feresc de convențional, de versificații stupide, ieftine, care nu spun nimic, de teme abordate cu asupra de măsură ( unde nu mai există nimic de spus sau adăugat! ), acceptând riscul de a nu fi citit uneori ( cum se întâmplă, din păcate, și pe aici! ). Ca un adevărat nonconformist, nu cred că este important să detaliez lucruri convenționale ( precum vârstă, studii, cărți publicate, etc ), acestea fiind, până la urmă, părțile conformiste ale vieții ( de care nu sunt întodeauna prea mândru! ), și neavând nicio legătură cu partea creativă a personalității cuiva ( cu care se naște ).
 
Referinţă Bibliografică:
Aurel Conțu / Aurel Conțu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2127, Anul VI, 27 octombrie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Aurel Conțu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel Conțu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!