CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Sorin Petrache         Publicat în: Ediţia nr. 717 din 17 decembrie 2012        Toate Articolele Autorului

AU CĂLĂTORIT CU ISUS CĂTRE CER
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Bihorenii din zona Salonta care au răspuns invitației ”Călătorim cu Isus către Cer!” și-au început săptămâna dinaintea Sărbătorii Nașterii Domnului în binecuvântarea colindelor creștine.  
  
 
  
Peste 300 de invitați, 12 pastori coordonatori, 9 grupuri de laudă și închinare și un primar cu o inimă cât Salonta Mare au colindat bucuria Nașterii Pruncului Sfânt duminică, 16 decembrie, timp de peste 150 de minute, în sala mare a Casei de Cultură ”Zilahy Lajos”.  
  
Grupurile de colindători din localitățile bihorene Tinca, Batăr, Talpoș, Tăut, Petid, Hidișelu de Sus, Salonta au slăvit Nașterea Mântuitorului nostru Isus Hristos în acorduri de orgă și chitară, într-un Concert de colinde unic în istoria cultural-religioasă a micului târg de frontieră, intitulat sugestiv ”Călătorim cu Isus către Cer”. Mulțumirile aduse lui Dumnezeu, rugăciunile și binecuvântările înălțate către Împărăția Sfântă pentru pacea și bucuria Sărbătorilor de iarnă au fost rostite în română și maghiară de pastorii Aurel Galchiș, Kovács József, Florin Cociubei, Dorin Simu, Gheorghe Cioară, Liviu Pop, Mihai Cociubei, Dan Faina, Cristian Bunta, Cristi Vidican susținuți de pastorii Petrică Crețu, Flaviu Tocai și Valeriu Iovan.  
  
”Particip cu bucurie la evenimentele acestei comunități creștine care slujește cu dragoste și devotament pe Dumnezeul dragostei și jertfei pentru binele aproapelui. Am învățat în ultimii ani că Dumnezeul tuturor popoarelor care a creat cerul și pământul iar pe om l-a făcut cunună a creației Sale, după chipul și asemănarea Sa, este un Dumnezeu bun, blând și iertător, care ne numește pe toți copiii Săi. Pentru mine, Lucrarea de mântuire a Domnului Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, a cărui Naștere o sărbătorim în această perioadă, este cea mai exactă busolă a vieții mele”, ne-a declarat ing. Török László, primarul Municipiului Salonta, la finalul Concertului de colinde organizat de Biserica baptistă ”Betel”, alături de comunitățile creștine română și maghiară din sudul Bihorului.  
  
Sorin Petrache  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
AU CĂLĂTORIT CU ISUS CĂTRE CER / Sorin Petrache : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 717, Anul II, 17 decembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Sorin Petrache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sorin Petrache
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.



 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTOR



FLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!