CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Impresii >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 668 din 29 octombrie 2012        Toate Articolele Autorului

ASPIRAŢII AMICALE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

ASPIRAŢII AMICALE  

 

Desigur că oricare dintre noi este mulţumit când primeşte un cadou cât de mic. Dar ce frumos este când primeşti un volum în care eşti inclus şi tu cu câteva creaţii alături de alţi colegi cu care ai activat pe un anumit site. Am simţit o mare emoţie când am primit volumul ASPIRAŢII tipărit sub auspiciile www.ROGRUP.net administrat de distinsul Cătălin TRANDAFIR. Meritul domnului Cătălin TRANDAFIR este acela de a fi format o echipă de colaboratori ca; domnul Viorel Cristian PAVELESCU, Ştefania BUMBARA, Elena ION.  

În volumul ASPIRAŢII am descoperit pe lângă numele meu Mihai LEONTE, alţi colegi poeţi, aproape toţi cunoştinţe vechi. Îmi face deosebita plăcere să-i prezint; Elena Dorina HALAŞ, Ştefania BUMBARA, Mariana (DIMA) BENDOU, Anne Marie BEJLIU, Elena TRANDAFIR, Romeo-Nicolae ŞTEFĂNESCU, Ion IONESCU-BUCOVU, LENUŞ, Viorel Cristian PAVELESCU, Nicolae NICOARĂ-HORIA, Dan SPRÂNCENATU şi Rodian DRĂGOI. Lista autorilor este cea inclusă în volum în această ordine. Surpriza mea a fost când am primit coletul cu trei volume fără ca cei care l-au realizat şi expediat nu mi-au solicitat nici o sumă de bani.  

Mulţumesc pentru acest minunat cadou. Voi încerca să răsplătesc acest gest printr-o colaborare bună cu site-ul; www.ROGRUP.net în continuare.  

 

Cu deosebită preţuire,  

Mihai LEONTE  

25 mai 2011  

Referinţă Bibliografică:
ASPIRAŢII AMICALE / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 668, Anul II, 29 octombrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!