CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Magdalena Albu         Publicat în: Ediţia nr. 615 din 06 septembrie 2012        Toate Articolele Autorului

Apel umanitar urgent pentru doamna conf. univ. dr. Adela Rogojinaru
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Campania umanitară “Salvăm un profesor, salvăm generaţii!” este iniţiată de către Universitatea Bucureşti şi are drept scop ajutorarea dnei conf. univ. dr. Adela Rogojinaru, cadru didactic al Facultăţii de Litere şi director al departamentului de Ştiinţe ale Comunicării din cadrul UB, diagnosticată cu o boală foarte gravă, cancer de piele cu metastaze multiple, care are nevoie urgentă de o sumă de bani pentru efectuarea tratamentului cu citostatice, ce nu este compensat, deocamdată, de către Ministerul Sănătăţii din România. Prezint mai jos integral comunicatul de presă al Universităţii Bucureşti emis în acest scop şi care poate fi citit pe site-ul instituţiei anterior amintite la adresa: http://media.unibuc.ro/ub-live/campa...lvam-generatii  

Puţin câte puţin, cred că putem strânge împreună suma de care atâta nevoie doamna profesoară Rogojinaru, ajutând, astfel, un om aflat în aceste momente pe pragul critic dintre viaţă şi moarte!  

Magdalena Albu  

 

“Universitatea din Bucureşti anunţă astăzi, prin decizia Consiliului de Administraţie, campania umanitară de strângere de fonduri pentru un membru marcant al comunităţii sale academice, dna Adela Rogojinaru, conferenţiar doctor la Facultatea de Litere.  

Vă cerem sprijinul financiar pentru dna profesoară Adela Rogojinaru, om cultivat şi drept, de o onestitate şi o decenţă remarcabile, bun specialist şi bun dascal totodată, şi, în egală măsură, apropiată de studenţi. În aproape 20 de ani de activitate universitară, a pregătit mii de studenţi în domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice şi a muncit cu foarte multă dedicaţie pentru învăţământul universitar.  

Doamna profesoară Adela Rogojinaru a fost diagnosticată cu cancer de piele cu multiple metastaze, o boală care poate fi tratată printr-o intervenţie agresivă cu citostatice Zelboraf. Tratamentul cu citostatice recomandat în regim de urgenţă este de ultimă oră şi acordă 80% şanse ca tumora să se restrângă şi durerile să se diminueze considerabil. Soluţia imediată pentru tratament este aducerea în ţară a dnei Adela Rogojinaru cu sprijinul Universităţii din Bucureşti şi internarea şi administrarea de urgenţă a citostaticului Zelboraf. Acest medicament nu este încă introdus pe lista medicamentelor compensate, fapt care conduce la un cost total al tratamentului şi al spitalizării de 15.000 de euro pe lună. Tratamentul durează în jur de 6 luni, costul integral ajungând la suma de 90.000 de euro.  

Facem un apel către întreg mediul academic, la specialiştii din domeniu, la mediul de afaceri, la foştii săi studenţi, ca şi la toţi cei care pot susţine, cu orice contribuţie financiară, tratamentul de chimioterapie, cu reale şanse de reuşită, datorită citostaticului performant.  

Donaţia se poate face în conturile:  

CONT LEI: RO19INGB0000999903185855,  

CONT EURO: RO12INGB0000999903185496  

Titular de cont: Lucia Astratinei, nepoata doamnei profesoare Adela Rogojinaru  

COD SWIFT: INGBROBU, deschise la banca ING BANK N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 48, Sector 1, 011745, Bucureşti, România.  

Adela Rogojinaru este doctor în filologie, conferenţiar la Facultatea de Litere, Universitatea din Bucureşti, director al departamentului de Ştiinţe ale Comunicării, şef de colectiv la specializarea Comunicare şi Relaţii Publice. Pe lângă experienţa didactică de peste 25 de ani, deţine expertiză în programe ale Uniunii Europene, are experienţă internaională în domeniul Relatiilor Publice şi Comunicării Organizaţionale şi este autor şi coordonator al unor volume de profil.  

Este director executiv în Boardul EUPRERA (European Public Relations Education and Research Association), preşedinte al secţiei de Comunicare Strategică şi Organizaţională al ECREA (European Communication Research and Education Association), membru în Juriul de Onoare al ARRP (Asociaţia Română a Profesioniştilor în Relaţii Publice), membru al ICA (International Communication Association) şi membru al IAMCR (International Association for Media and Communication Research). “  

 

Referinţă Bibliografică:
Apel umanitar urgent pentru doamna conf. univ. dr. Adela Rogojinaru / Magdalena Albu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 615, Anul II, 06 septembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Magdalena Albu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Magdalena Albu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!