CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Modele >  


Autor: Tatiana Scurtu Munteanu         Publicat în: Ediţia nr. 592 din 14 august 2012        Toate Articolele Autorului

Antrenorul Cristi Munteanu în Enciclopedia Personalităţilor din România ediţia a VII-a
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cu o tradiţie de peste 150 de ani, Enciclopedia Who is Who pune la dispoziţie biografiile contemporanilor de succes din 10 ţări europene. Personalităţi de seamă din cele mai diverse domenii, ale căror performanţe şi-au găsit recunoaşterea pe plan local, naţional sau internaţional, sunt incluse anual în această lucrare de proporţii.  
Antrenorul de hochei pe gheaţă Cristi Munteanu este unul dintre oamenii din sportul gălăţean care îşi pune sufletul, munca, încrederea şi dorinţa de schimbare în slujba sănătăţii, a performanţei, a binelui şi a frumosului. Cu o carieră de excepţie de aproape 20 de ani ca profesor şi antrenor, Cristi Munteanu a dat dovadă în permanenţă de profesionalism, verticalitate, inteligenţă, măiestrie şi afectivitate în creşterea şi pregătirea sportivilor.  
Angajat al Clubului Dunărea Galaţi din 2003, Cristi se face remarcat prin sociabilitate şi relaţii de colaborare la nivel naţional şi internaţional, participând cu echipele sale de juniori la competiţii regionale, naţionale sau europene, cum ar fi turneele organizate în Olanda, Anglia, Moldova, Austria şi Letonia. Mai mult, Cristi se dovedeşte a fi atât un bun pedagog şi tehnician al echipei, cât şi un remarcabil manager al acesteia, fiind deschis inovaţiilor şi perfecţionării.  
De-a lungul carierei sale de antrenor, Cristi Munteanu a obţinut rezultate notabile care au ajutat la resuscitarea hocheiului gălăţean, iar mai nou, la înfiinţarea unui centru hocheistic la Brăila. Fiind printre puţinii antrenori din România selectaţi pentru a participa la cursuri internaţionale de hochei, a acumulat experienţă şi cunoştinţe necesare în acest domeniu. Personalitate complexă, care îşi pune amprenta pe numele echipe sale, pe emblema acesteia, pe echipamentul sportiv al echipei şi programul excepţional de antrenament, venind de la un an la altul cu îmbunătăţiri în ceea ce priveşte pregătirea şi imaginea sportivilor, Cristi Munteanu îşi foloseşte toate armele pentru a creşte viitori campioni şi oameni demni.  
Cu modestie, antrenorul din Galaţi mărturiseşte că nu face decât ceea ce-i place şi nimic deosebit pentru a i se oferi onoarea de a fi printre românii remarcabili din paginile Enciclopediei Who is Who. Însă toate realizările sale de până acum, nenumăratele apariţii în presa locală, naţională şi chiar cea de peste ocean dovedesc contrariul, având o carieră frumoasă şi o familie minunată. Suntem absolut siguri că reuşitele sale ca antrenor şi ale echipei Gladiators Dunărea Galaţi vor fi nenumărate şi de acum încolo.  
Ediţia din 2012 a Enciclopediei Who is Who România va apărea în luna noiembrie. Suntem mândri să-l găsim în cele peste 1000 de pagini şi pe Cristi, ca model de conduită, răbdare, şi perseverenţă generaţiei tinere de antrenori şi hocheişti.  
 
Referinţă Bibliografică:
Antrenorul Cristi Munteanu în Enciclopedia Personalităţilor din România ediţia a VII-a / Tatiana Scurtu Munteanu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 592, Anul II, 14 august 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Tatiana Scurtu Munteanu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Tatiana Scurtu Munteanu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!