CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Scriitori >  


Autor: Romeo Tarhon         Publicat în: Ediţia nr. 786 din 24 februarie 2013        Toate Articolele Autorului

Antologie - ultima invitaţie
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Aceasta este ultima invitaţie pentru antologia de poezii cu simţire românească, înaintea închiderii listei cu participanţii. 
  
Editura Naţiunea va prezenta acest volum în aprilie la Londra, în cadrul târgului de carte Book Fair la care va reprezenta România alături de alte edituri şi va fi lansată la Book Fest 2013. 
  
Recent am lansat iniţiativa unei antologii de poezii de pentru ţară, apreciind că, prin participare colectivă, costurile de tipărire vor fi de 150 lei pentru fiecare participant, cuantum pentru care fiecare va primi 5-7 volume de circa 300 pagini. Costurile de editare, machetare, corectare, copertă, înregistrare şi obţinere ISBN şi CIP intră în atribuţiile editurii Naţiunea. Vom organiza diferite lansări şi vom asigura promovarea şi distribuţia volumului, precum şi prezenţa poeţilor în spectacole de muzică şi poezie cu prilejul unor manifestări culturale scenice. 
  
Până azi, 20 februarie, s-au înscris deja 26 co-autori, între care cei mai mulţi au trimis deja câte 10 poezii, o auto-prezentare, o fotografie color pentru copertă si 150 lei cotă de participare. Lista rămâne deschisă. În curând voi anunţa modalitatea de a expediere a cotei de participare în vederea rezervării din timp a spaţiului tipografic, luna martie fiind foarte încărcată datorită târgului de carte Book Fest Bucureşti din aprilie la care vrem să fim prezenţi şi cu acest volum. 
  
Adresa mea de mail şi telefonul de contact sunt: Romeo Tarhon, 
  
monarom2000@yahoo.com tel. 0769210473 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Antologie - ultima invitaţie / Romeo Tarhon : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 786, Anul III, 24 februarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Romeo Tarhon : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Romeo Tarhon
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!