AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Recomanda >  


Autor: Sorin Olariu         Publicat în: Ediţia nr. 648 din 09 octombrie 2012        Toate Articolele Autorului

ANTOLOGIE EUROPEEA
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Europeea.ro şi-a propus tipărirea unei antologii unde să se regăsească cele mai bune texte postate pe acest site literar între anii 2003-2012. Dacă publicaţi sau aţi publicat în acest spaţiu sunteţi invitaţi să selectaţi cca 10 pagini de texte pentru fiecare secţiune în care aţi publicat (poezie, proză, teatru, etc) şi să le trimiteţi împreună cu o scurtă prezentare (max. 15 rânduri) şi o fotografie pe adresele de e-mail: vicobnoru@yahoo.fr, valnavara@yahoo.ro şi sorinolariu@live.com. 
  
Textele vor fi redactate cu font 12 Times New Roman, la un rând, pe format B5 pentru a ne uşura munca de tehnoredactare. Vă rugăm să difuzaţi acest mesaj şi altor foşti sau actuali membri Europeea, iar dacă activaţi şi prin alte cyberspaţii - şi vi se permite - să postaţi anunţul şi în acele locuri. Termen limită de trimitere a textelor 30 octombrie 2012.  
  
Mai multe detalii la linkurile: 
  
http://europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=42938 
  
http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=42960; 
  
http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=43019" 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
ANTOLOGIE EUROPEEA / Sorin Olariu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 648, Anul II, 09 octombrie 2012, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Sorin Olariu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sorin Olariu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!