CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Scriitori >  


Autor: Romeo Tarhon         Publicat în: Ediţia nr. 736 din 05 ianuarie 2013        Toate Articolele Autorului

ANTOLOGIE DE POEZIE PENTRU ŢARĂ
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
PROIECT PENTRU UN VOLUM ANTOLOGIC DE POEZIE DE DRAGOSTE PENTRU ŢARĂ 
  
Stimaţi prieteni creatori de poezie, mai ales patriotică, de simţire românească, 
  
Aşa cum am promis înainte de Crăciun, revin cu propunerea publicării unei antologii de poezii de dragoste pentru ţară, dar şi de dragoste de orice fel, având în vedere că tot ce este scris în limba noastră sfântă se raportează la condiţia de român peren, cu bune şi cu rele... Propuneam, atunci când am lansat ideea unei cărţi speciale, colective, prin care să încercăm să retrezim sentimentele patriotice în adormire, să ne aliem în acest demers cât mai mulţi creatori, spre a ne uni forţele şi glasurile într-un singur glas, poate al veneraţiei pentru ţară şi neam şi poate şi al îngrijorării pentru soarta românilor. Costurile de tipărire vor fi mici raportate la fiecare participant, singurele de altfel, cele de editare, machetare, corectare, copertă, înregistrare la Biblioteca Naţională (ISBN şi CIP) intrând în atribuţiile mele ca editor. Este de luat în seamă faptul că sunt co-patronul editurii Naţiunea, că avem foarte mulţi prieteni autori şi cititori, dar şi câţiva ne-prieteni frustraţi, cu diferite pricini omeneşti, puşi întotdeauna pe stricăciuni şi care nu vor pregeta să terfelească orice proiect, orice încercare de a publica o carte deosebită (Am mai publicat o antologie în grupul meu de iniţiativă a unui frumos proiect, ”Rugă fără sfârşit” şi câteva persoane s-au dovedit rău voitoare, profitoare, clevetitoare, uneori doar şi din cauza unor pricini sentimentale, sau a unor tare care ţin de caracter şi lipsa de valoare umană, nu neapărat literară...): Cărţii pe care o propun îi vom asigura după publicare lansări succesive, promovare, spectacole de muzică şi poezie şi orice fel de manifestare scenică sau colocvială, chiar şi în lumina reflectoarelor. Reafişez adresa mea de mail şi telefonul de contact: maonarom2000@yahoo.com, 0769210473, Romeo Tarhon. 
  
Este de reţinut faptul că Naţiunea pregăteşte lansarea unei reviste de cultură şi literatură , în format pe hârtie şi electronic şi va dezvolta activitatea scenică a cenaclului literar-artistic ”Rezonanţe româneşti”, un continuator modern al cenaclului ”Flacăra”, având în vedere, în acest sens, formarea unei echipe adevărate de realizatori, redactori şi creatori şi artişti.  
  
Referinţă Bibliografică:
ANTOLOGIE DE POEZIE PENTRU ŢARĂ / Romeo Tarhon : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 736, Anul III, 05 ianuarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Romeo Tarhon : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Romeo Tarhon
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!