AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Scriitori >  


Autor: Romeo Tarhon         Publicat în: Ediţia nr. 773 din 11 februarie 2013        Toate Articolele Autorului

ANTOLOGIE DE POEZII CU SIMŢIRE ROMÂNEASCĂ
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Editura Naţiunea va prezenta acest volum în aprilie la Londra, în cadrul târgului de carte Book Fair la care va reprezenta România.  
 
Recent am lansat iniţiativa unei antologii de poezii de pentru ţară, apreciind că, prin participare colectivă, costurile de tipărire vor fi mici pentru fiecare participant şi precizând că celelalte costuri, de editare, machetare, corectare, copertă, înregistrare şi obţinere ISBN şi CIP, vor intra în atribuţiile editurii Naţiunea pe care o reprezint. Specificam, de asemenea, faptul că vom organiza diferite lansări şi vom asigura promovarea şi distribuţia volumului, precum şi prezenţa poeţilor în spectacole de muzică şi poezie cu prilejul unor manifestări culturale de amploare. Mai menţionam şi faptul că trustul de presă Naţiunea pregăteşte editarea unei reviste de cultură şi literatură, pe hârtie şi în format digital, şi că va dezvolta activitatea scenică a cenaclului literar-artistic ”Rezonanţe Româneşti”, având în vedere, în acest sens, formarea echipelor de realizatori şi colaboratori.  
 
O veste bună este posibilitatea prezentării acestei antologii la Londra în aprilie, în cadrul târgului de carte Book Fair la care şi editura Naţiunea va reprezenta România.  
 
Sunt în măsură să vă anunţ că s-au înscris deja 14 creatori care au trimis câte 10 poezii, o scurtă autoprezentare şi o fotografie .  
 
Adresa mea de mail şi telefonul de contact sunt: Romeo Tarhon,  
 
monarom2000@yahoo.com  
 
0769210473  
 
Referinţă Bibliografică:
ANTOLOGIE DE POEZII CU SIMŢIRE ROMÂNEASCĂ / Romeo Tarhon : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 773, Anul III, 11 februarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Romeo Tarhon : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Romeo Tarhon
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!