AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aniversari >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 383 din 18 ianuarie 2012        Toate Articolele Autorului

Aniversarea saptezecisidoi...
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
ANIVERSAREA ŞAPTEZECIŞIDOI 
  
Când ajungi la şaptezecişidoi ani ţi se pare ireal. Pentru un om obişnuit nu pare aşa. 
  
Dar dacă tu individul LEONTE Mihai te-ai confruntat în viaţă cu multe probleme deosebite, azi când treci în anul şaptezeişidoi eşti cumva contrariat că ai reuşit să depăşeşti multe probleme, devii mai mult decât mulţumit.  
  
Mulţumesc Divinului Creator pentru că m-a îndrumat să ajung aici. 
  
Mulţumesc familiei mele care m-a sprijinit atunci când mi-a fost greu.  
  
Mulţumesc prietenilor mei care mi-au fost mereu sfătuitori buni. Fie că sunt reali lângă mine sau sunt virtuali, am o mare datorie morală să le aduc cele mai sincere mulţumiri. 
  
Mulţumesc factorilor locali care m-au sprijinit material să pot tipări cele peste 1500 pagini cuprinse în mai multe volume care acum se află în rafturile bibliotecilor. 
  
Vă mulţumesc prieteni că azi vă aduceţi aminte de mine prin diverse mesaje. 
  
Mă simt un om fericit. Asta datorită şi domniilor voastre, tineri cititori sau mai în vârstă. 
  
Celor tineri le doresc să mă ajungă din urmă. Cu cei mai în vârstă îmi doresc să ne întâlnim la centenar. Deviza mea va continua să fie; Viaţa îşi are cele mai frumoase aspecte, doar trecând prin ea. Trăieşte până la adânci bătrâneţe şi te vei convinge. 
  
Mihai LEONTE 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Aniversarea saptezecisidoi... / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 383, Anul II, 18 ianuarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!