AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Redactia > Autori >  


Autor: Ana Georgescu         Publicat în: Ediţia nr. 1067 din 02 decembrie 2013        Toate Articolele Autorului

Ana Georgescu
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Sunt un trecător spre eternitate, flămând de iubire, de iubirea divină, de iubirea de viaţă; viaţa aceasta care mi-a fost dată într-o zi de iunie, în urmă cu aproape 52 de ani pe plaiurile dobrogene, într-o familie de oameni creştini, unde temelia tuturor lucrurilor era dragostea. 
  
În trecerea mea am fost însoţită de o sete nestăvilită de cunoaştere şi pot să spun că această dorinţă de a cunoaşte, încă este prezentă în sufletul meu. Am studiat şi am învăţat, dar unul dintre cele mai importante lucruri pe care-l ştiu este acela că iubind înaintezi mai usor în orice drum. Mi-e inima locaşul iubirii ... iubesc fiecare dimineaţă în care realizez că am avut privilegiul sa mă trezesc la o nouă zi de viaţă, de aceea caut ca fiecare zi să fie o împlinire pentru mine şi pentru cei din jurul meu. Iubesc serile când mă întorc de la serviciu si cei dragi ai mei îmi deschid uşa cu iubire ... Iubesc nopţile, pentru că am un loc unde sa-mi plec capul, si persoana dragă lângă mine. Iubesc clipele care îmi aduc laolaltă copiii mei dragi, comorile mele nepreţuite ... Doresc să trăiesc înconjurată de o lume mai bună, de o lume care să cunoască iubirea, de aceea încerc sa-mi aduc aportul prin tot ceea ce întreprind; mă implic în diferite acte de caritate si ori de câte ori am ocazia, mă voluntarizez să întind o mâna celor care au nevoie de suport. 
  
În paralel cu grija pentru supravieţuire, sunt preocupată şi de latura culturală a lumii în care trăiesc: vizitez muzee, expoziţii, merg la teatru, sau la un film educativ. Particip cu multă plăcere la câte o seară de poezie. Citesc ... literatură română, literatură americană, literatura hispanică, literatură creştina. Încep o colaborare cu Radioul Creştin 3D Tradiţional, unde voi putea fi auzită recitând poezii ale căror autor sunt. Încerc să definitivez unul dintre proiectele care îmi sunt pe masa de lucru pentru o perioadă cam îndelungată de timp si anume acela să public cu ajutorul unei edituri de aici de unde traiesc, un volum de poezii creştine compuse de mine in limba engleza.  
  
Mi-am revizuit întreaga existenţă si aşa am ajuns să preţuiesc viaţa mult mai mult decât o preţuiam până ieri ... viaţa aceasta care mă indeamnă să o trăiesc cât mai frumos, pentru ca într-o zi să o pot continua in eternitate. 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Ana Georgescu / Ana Georgescu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1067, Anul III, 02 decembrie 2013, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Ana Georgescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ana Georgescu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!