AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Civilizatie >  


Autor: Alina Iuga         Publicat în: Ediţia nr. 507 din 21 mai 2012        Toate Articolele Autorului

Alina IUGA - SEO & WEB DESIGN
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Ai un SITE? Vrei să fii în Top 10 Google? Promovează-l!!!  
 
SEO (Search Engine Optimization) înseamnă optimizare site pentru motoarele de căutare, mai exact arta de a optimiza un site sau o pagină web pentru a-i creşte poziţia în motoarele de căutare. De-a lungul timpului, creşterea numărului de site-uri a dus la apariţia motoarelor de căutare gen Google, Yahoo, Bing, etc, iar apoi mărirea frecvenţei utilizării acestora din urmă a condus la necesitatea optimizării site-urilor pentru a ieşi cât mai în faţă în căutări. Soluţiile de optimizare site ajuta la:  
 
• cresterea numărul de vizitatori veniţi din motoarele de căutare;  
• cresterea poziţiei site-ului în motoarele de căutare;  
• marirea profitului realizat;  
• aducerea de audienţă targetată, focusată pe un anumit subiect.  
 
Procesul de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO), împreună cu creşterea popularităţii site-ului cresc poziţia site-ului în motoarele de căutare, şi implicit numărul de vizitatori, de cumpărători şi de vânzări. Promovarea site-ului în diverse directoare web, directoare de articole, reţele sociale, bloguri, etc este vitală în orice campanie SEO, trebuie realizată de către o oameni competenţi, specializaţi şi cu o experienţă îndelungată în procesul de optimizare.  
 
Promovarea se realizează manual, iar la sfârşitul acesteia vă prezentăm rapoarte detaliate, fără nici un cost suplimentar. În concluzie aveţi nevoie de optimizare (SEO) pentru că:  
 
• 91% din traficul unui site provine din motoare de căutare că Google, Yahoo, Bing;  
• 80% din cei care folosesc motoarele de căutare NU trec de prima pagină cu rezultate;  
• Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este cea mai eficientă şi ieftină metodă de promovare a unui site;  
• Primiti vizitatori care caută exact produsul său serviciul pe care îl oferiţi;  
• Prin apelarea la servicii de optimizare web se primesc vizitatori target-ati;  
Fata de link-urile sponsorizate, prin utilizarea de servicii de optimizare web beneficiaţi de poziţii de top pe o perioadă îndelungată, fără a mai plăti cuiva.  
 
Vrei să îţi optimizezi site-ul, vrei ca afacerea ta să aibă succes iar numărul de potenţiali clienţi să crească? Nu ezită! Contactează-ne!  
Pentru o ofertă de preţ, vă rugăm să ne oferiţi cât mai multe detalii despre afacerea dvs, site-ul dvs cât şi cuvintele cheie pentru care doriţi optimizare seo astfel încât să vă putem face o analiză cât mai corectă. Completaţi formularul de pe pagina noastră de web:  
 
 
Vrei ca afacerea ta să fie cât mai vizibilă? Vrei că ideile sau produsele tale să se bucure de un real succes? Construieşte-ţi un site!!!  
 
În mediul online avem azi milioane de site-uri web. Şi asta deoarece Internetul a evoluat enorm în ultimii ani, iar afacerile sau activităţile personale se promovează online pentru a deveni cunoscute. Un site este o modalitate de a te prezenta sau de a-ţi promova afacerea, ori de a-ţi vinde produsele. Un site este cartea ta de vizită, propriul tău portofoliu.  
 
Dacă afacerea ta presupune vânzare de produse, un magazin virtual e o idee genială, care te poate spre succes. Fiecare site, ca şi fiecare afacere, are un mesaj pe care vrea să-l transmită clienţilor şi vizitatorilor. Misiunea noastră e să facem ca mesajul să fie auzit şi văzut de audienţă potrivită. Ce presupune procesul de creare a unui site?  
 
Printre altele, procesul de creare a unui site presupune: layout, aşezare în pagina, funcţionalitate, accesibilitate, siguranţă, aspect visual, validarea codului sursa, design deosebit. Toate acestea nu pot fi oferite de oricine, aveţi nevoie de profesionişti în creare site-uri web. Din dorinţa de a se face cunoscuţi foarte mulţi încearcă crearea de site-uri web personale. Dar faima în mediul online nu se obţine aşa uşor. Procesul de creare a unui site este unul complex, iar pentru că rezultatele să fie satisfăcătoare e nevoie de profesionalism.  
 
Preţul, ca şi timpul de realizare, diferă în funcţie de complexitatea proiectului. Ceea ce rezultă din procesul de creare este un site eficient şi optimizat pentru motoarele de căutare. Un site web oferă afacerii dumneavoastră credibilitatea şi siguranţa seriozităţii de care are nevoie.  
 
Dacă nu eşti online, “nu trăieşti” deci nu te faci cunoscut! Procesul de creare a site-ului începe în momentul în care ne contactaţi şi ne spuneţi ce anume vă doriţi, mai exact ce tip de site. Apoi Dvs ne veţi furniza materialele pe care le deţineţi, imagini, filme, logo-uri, concept, alte idei, numărul de pagini web şi alte informaţii utile. Avem nevoie de informaţii cât mai detaliate pentru că rezultatul să fie exact cel pe care îl aşteptaţi. Dacă nu aveţi materialul pregătit, vă ajutăm noi să alegeţi conceptul web şi design-ul. Indiferent care e finalitatea procesului de creare site pentru Dvs, unul simplu, un magazin online, catalog de produse sau site de prezentare, noi suntem aici ca să vă arătăm ce înseamnă performanta şi calitatea la costuri rezonabile.  
 
Suntem specializaţi în construirea de site-uri de prezentare pe platforma WordPress şi magazine online pe platforma OpenCart  
Pentru o ofertă de preţ, timp de execuţie sau alte detalii nu ezită! Contactează-ne!  
 
 
Alina IUGA  
Bucureşti  
Mai 2012  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Alina IUGA - SEO & WEB DESIGN / Alina Iuga : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 507, Anul II, 21 mai 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Alina Iuga : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Alina Iuga
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!