CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Recomanda >  


Autor: Confluenţe Româneşti         Publicat în: Ediţia nr. 14 din 14 ianuarie 2011        Toate Articolele Autorului

Alfa Omega TV
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
 

Vizitaţi www.alfaomega.tv  
Lucrarea Alfa Omega s-a nascut ca raspuns la nevoia de a transmite Cuvantul lui Dumnezeu prin noile mijloace de comunicare audio-vizuale.  
Pentru multe dintre programele din arhiva sa, studioul a desfăşurat şi o activitate de distribuţie de casete video, sprijinind activităţi specifice la nivelul instituţiilor de învăţământ (programe educaţionale), instituţii de cultură şi educaţie, diferite forme de studiu laic sau religios, persoane fizice, acordându-se o atenţie specială edificării familiei şi educării tinerei generaţii.  
Programele studioului Alfa Omega TV pot fi vizionate si pe internet, la cerere, sau pe canalul TV satelit si internet Alfa Omega TV  
Scurt istoric  
Din 1994, Alfa Omega a devenit unul din principalii furnizori de conţinut media din Romania, în special domeniul programelor de televiziune, casete video şi resurse multimedia. Alfa Omega distribuie următoarele programe:  
•Programe de televiziune, documentare, filme artistice cu subtitrare în limba română, de pe piaţa educaţională internaţională. Sunt incluse sute de titluri abordând temele: familia, copiii, SIDA, arta, educaţie religioasă, divertisment orientat pe valori, istorie, etc.  
•Producţii proprii Alfa Omega - sute de programe produse în ultimii ani.  
Reţeaua de distribuţie Alfa Omega include sute de staţii TV locale, precum şi reţele naţionale şi prin satelit, şi de asemenea sute de organizaţii, şcoli şi biserici. In perioada 2002-2005, Alfa Omega a furnizat intens programe canalului de acoperire naţională "TELE 7abc" acoperind aproximativ 55% din populaţia totală de 22 milioane a României. De asemenea, programele Alfa Omega au fost difuzate pe canalele televiziunii nationale TVR, si pe alte televiziuni de prim rang, cum ar fi B1 Tv, N24.  
Alfa Omega difuzeaza săptămânal programe pe staţiile locale de televiziune din principalele oraşe ale României. Alte modalităţi de distribuţie includ distribuţia prin satelit spre staţiile TV locale.  
O data cu lansarea primului canal TV satelit crestin din Romania - Alfa Omega TV - din iunie 2006, aria de distributie a programelor crestine a crescut considerabil, prin extinderea acoperirii la Europa si Orientul Mijlociu, precum si a timpului - emisie continua 24/7  
Pe lângă distribuirea prin televiziuni, cablu şi satelit, se mai distribuie casete video, CD-uri şi DVD-uri în sistemul de învăţământ românesc.  
În 2001 Alfa Omega a lansat proiectul “Videoteci educaţionale pentru şcolile din România”. Prin acest proiect, Alfa Omega a distribuit sute de videoteci în şcoli şi alte organizaţii educaţionale din România. Aceste programe au fost un suport pentru a construi valori şi a aborda teme ca: drogurile, SIDA, instituţia familei, valori morale, începând cu elevii din clasa întâi şi terminând cu studenţii din universităţile României.  
Prin toate aceste canale insumate, programele Alfa Omega au atins milioane de oameni din Romania, Moldova, Europa si intreaga lume.

Vizitaţi www.alfaomega.tv  
 
 
Referinţă Bibliografică:
Alfa Omega TV / Confluenţe Româneşti : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 14, Anul I, 14 ianuarie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Confluenţe Româneşti : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Româneşti
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!