AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Confluenţe Româneşti         Publicat în: Ediţia nr. 166 din 15 iunie 2011        Toate Articolele Autorului

Alexandru Darida captează atenţia criticii de artă internaţională
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
De Alexandru Darida 
  

Intre 4 si 9 mai 2011 s-au desfasurat in orasul Chicago evenimentele deschiderii Muzeului Dali - Lamb. Cu aceasta ocazie printre cei trei artisti contemporani,invitati sa participe cu arta lor la inaugurarea muzeului,se numara binecunoscutul artist plastic Alexandru Darida de mare popularitate in SUA. 
  
Matt Lamb, milionar,filantrop din Chicago in colaborare cu Juan Bofill directorul muzeului Real Circulo Artistico din Barcelona si alti colectionari particulari au reusit sa creeze o colectie Salvador Dali in valoare de peste 500 milioane de dolari.La gala vernisajului au luat parte oameni de cultura si demnitari din intreaga lume. 
  
Arta maestrului Darida s-a bucurat de o apreciere fara precedent.Domnia sa declara: "Expunind alaturi de marele titan al secolului XX ma simt umil si adinc indatorat spiritului artistic care se emana din gindirea complexa plina de forta a vizionarului surealist'. 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Alexandru Darida captează atenţia criticii de artă internaţională / Confluenţe Româneşti : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 166, Anul I, 15 iunie 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Confluenţe Româneşti : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Româneşti
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!