CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 1216 din 30 aprilie 2014        Toate Articolele Autorului

La cenaclul VASILE SAV
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La Cenaclul “Vasile Sav “ 
  
Medalionul literar ”Memoria calendarului-Vasile Sav “ 
  
Şedinţa Cenaclului “Vasile Sav “ din cadrul Centrului de Zi pentru Vârstnici nr.2, din Cluj-Napoca, din data de 30 aprilie a.c., a fost deschisă de doamna Maria Bobină (coordonatoarea Centrului ), după care a dat cuvântul scriitorului Al.Florin Ţene, preşedintele cenaclului, care a anunţat ordinea de zi. 
  
La început, în cadrul medalionului literar “Cartea, la începutul de drum către cititor “, Al.Florin Ţene a vorbit despre volumul antologic “Întoarcerea acasă “ de Vasile B. Gădălin, arătând că prin acest volum autorul şi-a dat întreaga sa capacitate de exprimare poetică. 
  
În continuare a urmat medalionul literar”Memoria calendarului- Vasile Sav “. Despre autor şi cărţile lui a vorbit cu multă competenţă profesorul Vasile Sfârlea şi Al.Florin Ţene.  
  
Profesorul Vasile Sfârlea a citit din opera poetică a latinistului Vasile Sav, după care a vorbit despre istoria Zilei Internaţionale a Muncii. 
  
În cadrul momentului poetic,cu care s-a încheiat şedinţa, dedicat Zilei de 1 Mai, au citit din creaţiile lor: Aurel Chira, Emil Tătar şi Maria Pop. 
  
Viitoarea şedinţă v-a avea loc miercuri, 28 mai. 
  
Florin Roşianu 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
La cenaclul VASILE SAV / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1216, Anul IV, 30 aprilie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!