CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Fragmente >  


Autor: Costel Zăgan         Publicat în: Ediţia nr. 1108 din 12 ianuarie 2014        Toate Articolele Autorului

ADDENDA (2)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

ADDENDA(2)  

 

- Cum erau copiii, elevii ?  

- Fiind din aceeaşi localitate cu ei, erau dificili şi minunaţi! Porneam împreună să cucerim Everestul Limbii Române! Încă mai urcăm, româneşte vorbind : cu sufletele rănite de stânci, epitete şi metafore!  

În buzunare, bate nedezminţit , acelaşi vânt.  

 

- Şi totuşi,de ce, după deja 10 ani de la absolvirea facultăţii, nu v-aţi prezentat pentru susţinerea examenului de licenţă !?  

 

- În timpul facultăţii am fost remarcat de profesorii ELVIRA SOROHAN, MIHAI DRĂGAN şi CONSTANTIN PARFENE.  

Am pregătit pentru licenţă lucrarea NATURĂ ŞI EROS LA EMINESCU, sub coordonarea regretatului profesor Mihai Drăgan, care, din nefericire şi-a întrerupt viaţa în anul 1983.  

Aşa că amân din varii şi încurcate pricini prezentarea licenţei. Între timp, caut alt coordonator, nu al destinului, ci al lucrării în cauză.  

La întretăierea mileniului II cu următorul, "riscă" să-mi ia sub oblăduire universitară natura şi erosul eminescian, Doamna Profesor NOEMI BOMHER.  

Probabil că voi ajunge licenţiat în litere după...o mie de ani de la absolvire!  

Nu un veac, ci un mileniu de singurătate !  

 

Costel Zăgan , Deşertul de catifea (136)  

 
 
 
Referinţă Bibliografică:
ADDENDA (2) / Costel Zăgan : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1108, Anul IV, 12 ianuarie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Costel Zăgan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Costel Zăgan
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!