CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Constantin Marafet         Publicat în: Ediţia nr. 203 din 22 iulie 2011        Toate Articolele Autorului

A PATRA EDIŢIE a Festivalului Internaţional de Creaţie Literară “TITEL CONSTANTINESCU
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
EDITURA RAFET A DESEMNAT CÂŞTIGĂTORII CELEI DE-A PATRA EDIŢII a Festivalului Internaţional de Creaţie Literară “TITEL CONSTANTINESCU'' 
  
În acest an, numărul celor înscrişi a fost cu 47% mai mare decât anul trecut, însumând 237 de creaţii literare, dintre care 43 au fost descalificate (fiind cărţi publicate deja, ori care au depăşit 220 pag., format A5 – cf. Regulamentul de concurs!), rămânând în concurs 194, dintre care 39 au fost nominalizate la marile premii.  
  
Premiile care s-au acordat: 
  
Marele Premiu „Titel Constantinescu” – cu publicarea volumului de eseuri: 
  
CAZUL DACIA...ROMÂNIA DE AZI: PREGĂTIREA CEA TAINICĂ (a Drumului spre ROMÂNIA SACRĂ, de ieri, de mâine...de PURURI!) - de Adrian BOTEZ  
  
Marele Premiu „ Titel Constantinescu” – cu publicarea volumului de proză: 
  
ROLURI DE COMPOZIŢIE, ACTE IMPURE - de Geo VASILE 
  
Premiul „Victor Frunză” – cu publicarea volumului de eseuri: 
  
PSIHOTECA - Aforisme şi eseuri - de Eugen EVU 
  
Premiul „ Octavian Moşescu ” – cu publicarea volumului de proză: 
  
PE MASA DE OPERAŢIE - de Constantin STANCU 
  
Premiul ,,Alexandru Sihleanu'' - cu publicarea volumului de versuri: 
  
CAFEAUA DIN PAHARUL IUBIRII - de Valeriu MATEI (CHIŞINĂU) 
  
Premiul ,,C.C. Datculescu ‘' – cu publicarea volumului de versuri: 
  
TĂCERI ASURZITOARE de Tatiana DABIJA (CHIŞINĂU) 
  
Premiul „Florica Cristoforeanu” - cu publicarea volumului de versuri: 
  
A DESCHIS O FLOARE OCHII - de Marin MOSCU 
  
Premiul „ Dumitru Pricop” – cu publicarea volumului de fabule: 
  
LA ÎNCEPUT A FOST... UMORUL - de Lucian MĂNĂILESCU 
  
Premiul ,, MIRCEA MICU” – cu publicarea volumului de proză: 
  
THE GODMOTHER - de Ion IFRIM 
  
Premiul ,,Slam Râmnic” – cu publicarea volumului de versuri: 
  
CÂNTECE DIN PREPELEAC - cronică pictată-n rime - de Marian ILIE 
  
Editura Rafet a hotărât suplimentarea premiilor de la 5 la 10 premii, şi acordarea de premii speciale, constând în publicarea într-o antologie. Cei care vor primi premiul special al editurii Rafet (şi vor fi, deci, publicaţi în antologie) sunt: Ionel Necula, Luminiţa Dascălu, Liviu Ofileanu, Horia Crioşteanu, Manuela Măcelaru, Lică Pavel, Ion Maria, Ioana Voicilă Dobre, Vasile Popovici, Florentina Dalian, Carmen Tania Grigore (Anglia), Valerian Călin, Albert Cătănuş, Constantin Kapitza, Elena Niculescu, Petru Solonaru, Stan Brebenel, Bogdan Mereuţă, Iulia Ştreangă, Carla Schoppel, Monica Mureşan, Cristi Iulian Avram, Elena Olariu, Aurel Avram Stănescu, George Paşa, Elena Chesov (Chişinău/R. Moldova), Tincuţa Bernevic, Ruxandra Niculescu (Elveţia), Mircea M. Pop (Germania). 
  
Cei 10 autori câştigători îşi vor vedea creaţiile publicate în volum, de către Editura RAFET - şi lansate în cadrul Festivalului Internaţional de Creaţie Literară “TITEL CONSTANTINESCU'' , ÎMPREUNĂ CU “ANTOLOGIA” , în data de 13 AUGUST 2011, ora 11.00, la restaurantul ,,OVIDIU'', din Râmnicu Sărat. 
  
CONSTANTIN MARAFET 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
A PATRA EDIŢIE a Festivalului Internaţional de Creaţie Literară “TITEL CONSTANTINESCU / Constantin Marafet : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 203, Anul I, 22 iulie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Constantin Marafet : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Marafet
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!