Confluenţe Literare: FrontPage
CONFLUENŢE LITERARE

CONFLUENŢE LITERARE
ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Home > Cultural > Artistic >  


Autor: Octavian Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 240 din 28 august 2011        Toate Articolele Autorului

Sfarsitul exodului
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Biblia ne descopera o umanitate aflata intr-un exod, o migratie, de la "societatea informationala" de la inceput, cand Dumnezeu a creat pamantul, catre cea de la sfarsit, cand va fi creat un cer nou si un pamant nou. Intre aceste doua momente noi ne aflam in prezent, ba chiar cu putin inainte de cel de-al doilea.  
 
In legatura cu societatea informationala pe care Dumnezeu o va readuce la existenta ar merita sa citim aceste cuvinte inspirate:" Acolo minti nemuritoare vor contempla cu o bucurie care nu va slabi vreodata minunile puterii creatoare si tainele iubirii rascumparatoare. Orice facultate va fi dezvoltata, orice capacitate va fi marita. Acumularea de cunostinte nu va mai obosi mintea si nu va mai istovi puterile. Acolo cele mai inalte aspiratii vor fi atinse, cele mai inalte ambitii vor fi implinite"(10).  
 
Este momentul sa ne ridicam privirea (atentia) de la cele ce sunt la cele care vor veni. Societatea informationala a prezentului nu este decat ultima statie inainte de cea informationala a viitorului, care spre deosebire de cea din prezent, nu este creata de om, ci de Dumnezeu.  
Referinţă Bibliografică:
Sfarsitul exodului / Octavian Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 240, Anul I, 28 august 2011, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Octavian Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Octavian Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!