Confluenţe Literare: FrontPage
CONFLUENŢE LITERARE

CONFLUENŢE LITERARE
ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RECOMANDĂ PAGINA

REDACŢIA

CLASAMENT
DE PROZĂ

CLASAMENT
SĂPTĂMÂNAL
DE PROZĂ


Home > Impact > Libertate > Mobil |   


Autor: Octavian Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 194 din 13 iulie 2011        Toate Articolele Autorului

Problematica Generala a Teleevanghelizarii
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Desi este posibil ca majoritatea membrilor bisericii sa nu constientizeze in mod prea lamurit chemarea in desfasurarea de actiuni teleevanghelistice, totusi acest gen de lucrare necesita implicarea fiecaruia dintre noi in parte. Asa cum s-a putut deja observa din timpul emisiunilor programului NET’96, scopul final este cu adevarat atins doar in masura in care comunitatea locala se implica in demersul teleevanghelistic initiat.  

De asemeni, trebuie sa devenim tot mai constienti de existenta unui potential teleevanghelistic nebanuit in randul tinerilor nostri, fapt ce ar putea sa ofere o baza solida atat in prezent cat si in viitor, pentru initiative locale, cu un mare impact in randul colegilor de o varsta cu ei si nu numai. Posibilitatile oferite astazi prin liberalizarea activitatilor de radioemisie, a celor de comunicare prin retelele de calculatoare, de difuzare a publicatiilor tiparite, sau a productiilor audio-video, trebuie sa fie fructificate in cel mai inalt grad, nelasand sa treaca neobservate aceste ocazii providentiale.  

Cu siguranta, Dumnezeu va indruma pe fiecare persoana care simte in inima nevoia unei implicari serioase in efortul de salvare a oamenilor acestei lumi, in vederea pregatirii intalnirii cu minunatul nostru Mantuitor.  

Am dedicat aceste randuri in primul rand tinerilor bisericii noastre, de la care Dumnezeu asteapta lucruri mari spre slava Sa si pentru a-i indemna sa se gandeasca la organizarea de grupe teleevanghelistice acolo unde isi desfasoara activitatea, in mod deosebit la nivelul bisericii locale. Teleevanghelizarea nu este atat de complicata, cum poate multi se gandesc, fiindca Dumnezeu face lucrurile deosebit de simple acolo unde exista o dorinta sincera de a impartasi solia mantuirii semenilor.  

Forme simple de teleevanghelizare ne stau la dispozitie in multe feluri (cum ar fi corespondenta postala, care deschide drumul catre mult indragitul e-mail din reteaua Internet, sau conversatia in grupe mici, care poate deveni scoala pentru cercurile de discutie din Internet) si cu siguranta ca pe masura ce ocaziile organizarii de activitati teleevanghelistice propriu-zise vor fi oferite, nu va exista pericolul ca acestea sa fie pierdute, daca ne-am pregatit in prealabil utilizand posibilitatile prezente. Esentiala este insa invatarea artei de a comunica Evanghelia, intr-un mod adaptat nevoilor felurite ale oamenilor pe care ii intalnim, totul rezumandu-se in final la nevoia de Hristos si de neprihanirea Sa. Lucrarea intr-o astfel de viziune va aduce vindecarea spirituala mult dorita, insotita de prezenta pacii lui Hristos chiar in mijlocul realitatilor acestui pamant.  

Pentru cei doritori in stabilirea uni dialog pe aceasta tema, le transmit indemnul de a scrie pe adresa redactiei, cu mentiunea “Evanghelia prin Internet”.  

Referinţă Bibliografică:
Problematica Generala a Teleevanghelizarii / Octavian Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 194, Anul I, 13 iulie 2011, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Octavian Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Octavian Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.
 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX DE ARTICOLE AUTOR

 
 
CLASAMENT
DE POEZIE

CLASAMENT
SĂPTĂMÂNAL
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!