CONFLUENŢE LITERARE

CONFLUENŢE LITERARE
ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Home > Impact > Libertate >  


Autor: Octavian Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 192 din 11 iulie 2011        Toate Articolele Autorului

Dimensiunea Spirituala a Teleevanghelizarii
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Componenta cea mai importanta, esentiala oricarui proiect teleevanghelistic, este cea spirituala. Prezentarea neprihanirii lui Hristos inaintea oricarui gen de auditoriu, va necesita o pregatire spirituala, obtinuta prin studiu , meditatie si rugaciune, care alaturi de cunostintele tehnice si administrative, va conduce la un adevarat succes. Aceasta dimensiune spirituala, nu se rezuma doar la stapanirea notiunilor teologice ale credintei, lucru de altfel necesar, ci la capacitatea prezentarii subiectelor Evangheliei vesnice intr-o lumina care sa conduca la castigarea de suflete pentru Hristos.  

Obiectivul central al oricarei activitati teleevanghelistice va trebui deci sa fie : Hristos si Evanghelia Sa, lucru ce va decurge in mod natural, atunci cand toate celelalte elemente vor fi subordonate acestui principiu. Exemplul cel mai practic al acestui mod de lucru poate fi urmarit in viata Domnului Hristos (Matei 4:23), precum si in activitatea apostolilor (Fapte 10:36) si acest principiu ramane valabil pana la sfarsit (Apocalipsa 14:6). In concluzie, subiectele programelor teleevanghelistice, modul lor de alcatuire si exprimare (forma si continut), vor trebui sa convearga, in mod unic in vestirea Evangheliei, prin exemplificarea vie a ce anume inseamna aceasta. De aici rezulta necesitatea unei viziuni de lucrare adecvata realitatilor timpului in care traim, in directa legatura cu slujirea lui Hristos din Sanctuarul ceresc.  

Referinţă Bibliografică:
Dimensiunea Spirituala a Teleevanghelizarii / Octavian Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 192, Anul I, 11 iulie 2011, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Octavian Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Octavian Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!