CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Impact > Libertate >  


Autor: Octavian Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 192 din 11 iulie 2011        Toate Articolele Autorului

Dimensiunea Administrativa a Teleevanghelizarii
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Succesul intr-o activitate, indiferent de domeniu, este dat in principal de arta de a administra in mod eficient niste resurse date, conducand la obtinerea unor rezultate maxime, in atingerea obiectivelor propuse. Productia de programe este astfel determinata in mod esential de arta de a imbina in mod armonios diferitele elemente componente, fapt ce va rezulta intr-un impact puternic asupra auditoriului, pe linia impartasirii soliei Evangheliei.  

Capacitatea organizatorica se va face simtita insa si la nivelul imbinarii diferitelor programe, astfel incat ele sa convearga catre o tinta unica: prezentarea adevarului prezent in mod convingator si mai ales in Hristos. De aceea, talentul administrativ, desi este de dorit a fi nativ, sau eventual dobandit prin studiu si experienta, totusi este in mod deosebit o capacitate daruita de Dumnezeu spre a putea fi folosita spre slava Sa in legatura cu lucrarea vestirii Evangheliei.  

Exemplul unor astfel de inzestrari in privinta calitatilor administrative, poate fi vazut in viata multor oameni consacrati (Geneza 39:3, Daniel 1:19-20, 1 Imparati 3:12, etc.) si lucrul acesta se va repeta in dreptul oricarei persoane care se va implica cu toata inima in slujirea cauzei Evangheliei.  

Referinţă Bibliografică:
Dimensiunea Administrativa a Teleevanghelizarii / Octavian Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 192, Anul I, 11 iulie 2011, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Octavian Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Octavian Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!