CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Impact > Libertate >  


Autor: Octavian Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 194 din 13 iulie 2011        Toate Articolele Autorului

Dimensiunea Tehnica a Teleevanghelizarii
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Indiferent de genul de activitate, profesionalismul este o cerinta de prim rang in ziua de astazi. Atingerea unui standard inalt in aceasta privinta necesita insa o preocupare speciala, cu scopul insusirii cunostintelor esentiale unei bune calificari in domeniu. Intr-o lume a concurentei, in care este dificil sa ai un auditoriu stabil, profesionalismul tehnic va conduce la o lucrare al carei caracter sa nu fie mai prejos decat cel al productiilor comerciale, in materie de comunicatii, ce apar pe piata.  

Trebuie avut in vedere ca evolutia pietei sistemelor de comunicatie este favorabila achizitionarii la un cost tot mai redus a acestora, in conditiile unei calitati mereu crescande. Pe plan mondial se investesc eforturi uriase in cercetarea si productia de sisteme care sa se constituie ca elemente de baza ale unei infrastructuri de comunicatie globale. De aceea mediul tehnic ofera oportunitati neasteptate pentru demararea la un cost acceptabil a proiectelor teleevanghelistice, problemele fiind in general rezolvate in acest domeniu.  

Totusi adevarata maiestrie tehnica nu este doar rezultatul unui talent innascut, sau dobandit, ci este in primul rand o inzestrare speciala data de Dumnezeu, pentru inaintarea lucrarii Sale de pe pamant (Exod 35:30-35).  

Referinţă Bibliografică:
Dimensiunea Tehnica a Teleevanghelizarii / Octavian Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 194, Anul I, 13 iulie 2011, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Octavian Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Octavian Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!