Confluenţe Literare: FrontPage
CONFLUENŢE LITERARE

CONFLUENŢE LITERARE
ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Home > Impact > Libertate >  


Autor: Octavian Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 193 din 12 iulie 2011        Toate Articolele Autorului

2. Dimensiunile teleevanghelizarii
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Ce este teleevanghelizarea? Teleevanghelizarea este, prin natura ei, metoda de vestire a  soliei mantuirii, apelandu-se la diferitele mijloace de comunicatie.  

Manipularea adecvata a echipamentelor de transmisiune a informatiei va fi, prin urmare, esentiala in prezentarea unor programe evanghelistice de o inalta calitate tehnica, necesitand in acest sens o pregatire corespunzatoare.  

De asemeni, intocmirea de programe teleevanghelistice va pune la incercare capacitatile administrative ale celor implicati in acest domeniu, fapt care va reclama o pregatire adecvata.  

Si nu in ultimul rand, atingerea obiectivului central al teleevanghelizarii, de a prezenta intr-un mod clar si bine definit solia mantuirii, va presupune o buna conditie spirituala, vizibila la nivelul intregii activitati depuse.  

De aici decurge faptul ca elementele de baza al unei activitati teleevanghelistice, care sunt “programele”  (desemnand deopotriva emisiuni audio / video, radio / televizate, publicatii tiparite / pe calculator, etc, ) vor trebui sa fie intocmite pe baza imbinarii armonioase a celor trei componente enuntate: tehnic, administrativ si spiritual.  

Rezumand, exista trei dimensiuni de baza ale activitatii teleevanghelistice:  

1. Dimensiunea tehnica, legata de manipularea echipamentelor de comunicatii si a tehnologiei informatice aferente.  

2. Dimensiunea organizarii si administraii programelor ce vor fi remise auditoriului.  

3. Dimensiunea spirituala, care confera continut atat programelor realizate, cat si intregii activitati desfasurate.  

Referinţă Bibliografică:
2. Dimensiunile teleevanghelizarii / Octavian Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 193, Anul I, 12 iulie 2011, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Octavian Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Octavian Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!