Confluenţe Literare: FrontPage
CONFLUENŢE LITERARE

CONFLUENŢE LITERARE
ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Home > Cultural > Artistic >  


Autor: Octavian Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 241 din 29 august 2011        Toate Articolele Autorului

A studia Biblia pentru a te ruga
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Scopul acestui gen de studiu biblic personal este de a formula cereri, laude, mulţumiri, mijlociri către Dumnezeu, sau pur şi simplu de a medita în legătură cu El şi descoperirea Cuvântului Său.  
 
În acest caz nu mai avem imaginea unui auditoriu înaintea noastră, ci chiar a lui Dumnezeu, ascultând ceea ce noi Îi spunem.  
 
Studiul biblic personal ne va ajuta să ne formulăm ideile şi cuvintele noastre, în baza a ceea ce Dumnezeu ne comunică prin Sfintele Scripturi. Avem astfel un dialog între noi şi El prin studiul Bibliei, de la Domnul către noi, şi prin rugăciune, de la noi către El.  
 
Pe baza studiului biblic personal ne vom structura rugăciunea şi o vom formula într-un mod în care să ne fie clar pentru ceea ce ne rugăm. Nu în ultimul rând, pe baza studiului biblic personal vom obţine o cunoştinţă mai precisă a subiectelor de rugăciune pe care Domnul le aşteaptă să I le adresăm.  
 
În baza acestui gen de studiu, vom putea elabora un plan de rugăciune, sau cel puţin o schiţă cu subiectele mai importante pe care să le dezvoltăm în momentul în care ne adresăm lui Dumnezeu.  
Referinţă Bibliografică:
A studia Biblia pentru a te ruga / Octavian Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 241, Anul I, 29 august 2011, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Octavian Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Octavian Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!