CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Artistic >  


Autor: Octavian Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 248 din 05 septembrie 2011        Toate Articolele Autorului

01 A studia Biblia pentru a prezenta
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Orice prezentare trebuie să se bazeze pe un studiu efectuat în prealabil sau pe o schiţă care să ofere posibilitatea extinderii în momentul expunerii. 
  
Scopul studiului biblic personal este în acest caz cel de a pregăti expunerea, având mereu înainte imaginea auditoriului sau a cititorilor, în cazul materialelor scrise. În acest sens, vor fi selectate cu grijă acele mijloace de exprimare care să asigure o comunicare eficientă şi atractivă, care să capteze atenţia şi să menţină interesul vizionării / lecturii. 
  
Expunerea este cea care dă finalul acestui gen de studiu, cu scopul de a-i conduce pe oameni la Dumnezeu, de a le inspira dorinţa de a-L urma şi de a-i motiva să aleagă calea Sa. Chiar dacă studiul biblic personal este axat pe ceea ce „stă scris” în Biblie, în prezentare anumite detalii vor amplificate sau micşorate în funcţie de auditoriu şi de nevoile spirituale ale acestuia. 
  
Astfel, după parcurgerea prin metoda studiului biblic personal, se var trece la elaborarea unui plan de prezentare sau cel puţin la o schiţă a acestuia. 
Referinţă Bibliografică:
01 A studia Biblia pentru a prezenta / Octavian Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 248, Anul I, 05 septembrie 2011, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Octavian Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Octavian Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!